2019. június 14., péntek


Minitremu Art Camp 4.
  


  Elkezdődött a Minitremu Art Camp 4. kortárs művészeti alkotótáborba való jelentkezési időszak!
  A Minitremu Art Camp díjmentes kortárs-művészeti alkotótábor középiskolás diákok számára, az esztétikai- és élettapasztalat egyfajta nomád laboratóriuma. A táborban lehetőség nyílik találkozni a román és nemzetközi kortársművészet jelentős képviselőivel, és velük együtt dolgozni.  
  Az érdeklődők az előző három táborról az alábbi linkeken informálódhatnak:
https://bit.ly/2JUs07x  
https://bit.ly/2HRd1Jw
  A helyek száma korlátozott, a táborban való részvételt válogatás fogja eldönteni. Jelentkezni az alábbi emailcímen lehetséges:
artcamp@minitremu.ro 
  A szervezők minden jelentkezőtől egy motivációs levelet valamint portfóliót kérnek ami tartalmazhat bármit ami a jelentkező érdeklődési körébe belefér. Pl. rajzokat, festményeket, graffitit, fotókat, klippeket, filmeket, zenét, szövegeket (versek, elbeszélések, esszék) stb. 
  Jelentkezési határidő 2019. július 1. Az idei alkotótábor a Maros megyei Görgényszentimrei Erdészeti Kollégiumban, és a Rákóczi-Bornemisza kastélyban kerül megrendezésre 2019. augusztus 3-14. között.
A táborban való részvétel díjmentes, a szervezők minden résztvevő számára szállást, napi háromszori étkezést valamint munkaanyagokat biztosítanak. 
  Meghívott művészek: Manuel Pelmuș, Andrei Dinu, Raluca Voinea, Edi Constantin, KissPál Szabolcs, Irina Bucan Botea, és Jon Dean, valamint One World Romania, és P.U.N.C.H. Bookshop & Publications.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése