2021. december 16., csütörtök

Karte Galéria, Marosvásárhely

 

Winter Games 4.

 

 


   A Winter Games című projekt elérkezett 4. Kiadásához. A projekt célja, hogy a fogyasztói társadalom üres és kimerítő automatizmusaival ellentétben személyes és igazi élményeket, őszinteséget és mérlegelést csepegtessen vissza az ünnepekbe. A rendezvény kiállításain olyan alkotásokat láthatunk, amelyek őszintén beszélnek karácsonyról és karácsonyokról, hiteles fogódzókat keresve a téli ünnepek körül megélt élmény-kavalkádban.

   A csoportos kiállításon az idei év meghívottjai több alkotással lepnek meg. Elmélkedhetünk az emlékezetről, szokásokról, hagyományokról, és az embernek azon vágyairól, hogy elérjen az ideálhoz vagy önmagát igazán mélyrehatóan megvizsgálja. Így az Ünnepek valódi arcának felfedezése mellett azokat az (olykor valóban látványos) lehetőségeket is észrevehetjük, amelyeket ez az időszak kínál számunkra – és melyek a valóság mintázatainak új megértéséhez vezetnek.

   A Winter Games eddigi kiadásainak hagyományához hűen, a látogatók idén is az előző évek alkotása bemutató képeslapot kapnak.

Megnyitó: 2021. December 20., 19 óra

Kiállítanak: Benedek Levente / George Roșu / Ferencz S. Apor / Szabó Anna-Mária

Kurátor: Ungvári-Zrínyi Kata

https://www.facebook.com/asociatia.karte 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése